Despre noi

Epoca in care traiam inseamna viteza, schimbare si instabilitate. Totusi, orice persoana isi doreste un partener alaturi de care sa isi gaseasca echilibrul sufletesc si care sa ii ofere caldura si confort. Pentru tot mai multi oameni acest lucru a devenit o dificultate, preocuparile pe care le avem ne ocupa mare parte din timp, iar locul de munca ne izoleaza impreuna cu responsabilitatile noastre si tindem sa petrecem din ce in ce mai multa vreme in fata calculatorului, care ne devine cel mai apropiat prieten.

 
De aceea, BABY ZU, este o platforma online care incurajeaza comunicarea interpersonala, avand drept scop crearea de conexiuni intre persoanele interesate de a isi gasi un partener. Succesul unui astfel de spatiu de convorbire si intalnire este dovedit de sutele de relatii de lunga durata care s-au nascut in acest fel.

Avantaje

Principalul avantaj al unui site de acest tip este faptul ca aici intalnesti persoane care au acelasi scop cu tine si care isi doresc sa porneasca o relatie. Totodata, diversitatea oamenilor inscrisi aici este foarte mare, atat datorita ocupatiei lor, a pasiunilor si a telurilor, creandu-se astfel o lume foarte interesanta si atragatoare, unde iti poti gasi partenerul potrivit.

De asemenea, mediul online presupune un grad de confort mai mare. Din spatele monitorului oamenii sunt mai deschisi si mai dispusi sa isi impartaseasca gandurile, sentimentele si trairile si pot lega mai usor legaturi unii cu altii. De aceea noi incurajam comunicarea si relationarea prin intermediul unei platforme prietenoase, unde membrii inscrisi ai acestui grup se vor putea intalni ca in cadrul unei mari familii.

Motive pentru a te inscrie

Noi intelegem care sunt dorintele fiecaruia si ca o relatie de durata se bazeaza pe legatura ce se construieste datorita sentimentelor ce se nasc intre doua persoane ce impartasesc puncte de vedere comune. Acestea pot aparea in urma unor contacte ce se stabilesc initial in mediul virtual si apoi in cel real. Site-ul reprezinta primul pas prin care poti cunoaste o persoana, pentru ca apoi totul sa se petreaca fata in fata.

Intregul proces este sigur. Fiecare persoana isi posteaza fotografia de profil, iar contul sau este verificat si aprobat de catre administratorii site-ului, astfel incat orice tentative de abuz vor fi evitate.
De asemenea, discretia este garantata, fiecare membru avand controlul asupra contului sau si a vizibilitatii sale in cadrul site-ului, iar discutiile le vei purta doar cu persoanele cu care doresti sa comunici.

Beneficii

BABY ZU are ca scop crearea de legaturi solide intre oameni, sprijinul comunicarii libere intre membrii comunitatii create aici, precum si nasterea de relatii de lunga durata, adeseori finalizate prin casatorie.

Nu poti sti niciodata care este sansa ta in dragoste. Nu ar trebui sa ratezi o ocazie atunci cand ea apare. Cum mediul online ofera numeroase posibilitati, ai sansa sa iti poti gasi sufletul pereche, care sa iti ofere caldura interioara pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.
Daca devii membru al comunitatii noastre poti beneficia de toate serviciile oferite de BABY ZU. Astfel, vei putea cunoaste foarte multi oameni, cu personalitati, varste si preocupari diferite, printre care se poate numara chiar viitorul tau sot sau viitoarea sotie. Ai incredere in destinul tau si construieste-ti viata pe care o meriti si pe care ti-o doresti.

 

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up