relatii extraconjugale

Barbatul care se indragosteste devine al naibii de egoist. Ce imagine poate evoca doar pentru a fi iconic?

Aceea a unui nemernic care leaga o viata, un caine de un lant. Si lumea este plina de tampiti. De aici incolo, vina pentru ce se intampla este a ta. Da, pentru ca idiotul care vrea amanta este de obicei perspicace si incepe asa: „Tu esti speciala pentru mine, abia acum simt adevaratele sentimente, asa cum nu am simtit de ani de zile. Stii, ar fi bine sa ma apelezi pe numarul asta pentru ca tu esti femeia pe care o doresc. Dar nu imi pot parasi sotia, chiar daca ea nu ma intelege si eu nu sunt fericit”.

Cum e sa fii amanta?

Chiar daca stii ca pierzi luni pretioase si ani din viata, tot vei accepta flirtul, pentru ca esti o femeie libera. Sunt barbati care cauta sa te intalneasca, pentru a-ti capta atentia, doar pentru a te atinge. Deoarece, chiar daca nu vrei sa recunosti, esti in competitie cu sotia si asta e tot ce conteaza. Vrei sa te duca departe, esti fericita cand el reuseste sa smulga cateva zile cu tine intr-un alt oras, avand ca scuza anumite activitatii sau conferinte, dar esti trista atunci cand suna telefonul dimineata si sotia face prima verificare a zilei.

Revii acasa cu amintiri minunate si cu sentimentul ca esti speciala pentru acest barbat, dar in week-end esti trista iar. Pentru ca esti singura, in timp ce el se bucura de week-end cu familia. Tu stai cu prietenii pe care vrei sa-i faci sa creada ca esti fericita chiar daca acel om nu este al tau si nu va fi niciodata.

O femeie care devine amanta nu are sentimente. Se bucura de sex, lux si cadouri scumpe, ca un copil rasfatat. Exista, femei reci, detasate, materialiste, care se concentreaza sa fie intr-adevar iubitoare. Dar, din moment ce nu esti bine, vei duce greutatea nemultumirii pana in ziua in care recunosti ca acest rol costa mai mult decat ceea ce iti ofera.


Raspunde


six + 3 =

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up