cum sa flirtezi

Ar putea sa ti se para ca flirtul este foarte dificil, atunci cand vrei sa cuceresti o persoana de sex opus. Desigur ca nu este asa. Daca ai cunostinte despre anumite tehnici, totul poate fi foarte usor. In primul rand, trebuie sa ai o mare incredere in tine. O alta caracteristica este atitudinea pozitiva si siguranta in sentimentele tale. Fiind inarmat cu putin din fiecare, vei reusi sa flirtezi si sa fii inteles.

Tehnici de seductie

  1. Privirea. Aceasta este o caracteristica principala a flirtului, putand fi aplicata indiferent de loc si indiferent de moment, atata timp cat persoana de sex opus isi intersecteaza privirea cu a ta. Nu trebuie sa privesti foarte insistent, ci trebuie sa-i demonstrezi interesul tau. Reusita consta in faptul ca si persoanei de sex opus sa-i placa de tine. Ii poti transmite un zambet larg, iar in cazul in care ti se pare ca sentimentul este reciproc, intoarce privirea si reuneste-o din nou cu a sa.

  2. Zambetul. A fost demonstrat ca atunci cand zambesti devii mult mai atractiv, astfel incat zambetul poate fi utilizat in avantajul tau. Nu ezita sa-i zambesti fermecator si radiant, prietenos, incurajand simpatizatul sa vina catre tine. Aceasta metoda de flirt ar putea fi una de mare succes.

  3. Limbajul corpului. Zambitoare, cu contact vizual, te poti exprima chiar si fara cuvinte. Limbajul corpului reprezinta unul dintre cele mai avantajoase metode ale flirtului. Ce inseamna limbajul corpului, iti voi explica imediat. Joaca-te cu parul, deoarece acesta este un gest feminin care de obicei atrage atentia. Daca esti barbat, trece-ti mana prin par atragand privirea feminina. Este putin probabil ca persoana de sex opus sa nu-si dea seama ce doresti. O alta metoda de flirt este joaca cu lantisorul de la gat sau cu colierul in cazul femeii, fiind un gest destul de atractiv.

  4. Sa arati bine. Sa te aranjezi iti va asigura un plus de incredere, iar acest lucru nu inseamna sa te imbraci cu fuste scurte, platforme si un machiaj strident. Trebuie sa ai putina decenta in ceea ce priveste atat vestimentatia cat si aspectul fizic, in general. Parul trebuie sa arate impecabil de curat, sa ai un parfum frumos mirositor si dintii foarte curati, aratand plin de energie si de buna dispozitie.

  5. Fa prima miscare. Pleaca de la premisa ca tu vei fi primul sau prima, care va face pasul. Desigur, este posibil ca persoana de sex opus, din simpatie sa faca prima miscare. Dar daca nu se intampla asa, nu astepta prea mult pentru ca s-ar putea sa pierzi momentul.


Raspunde


12 + 6 =

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up