Iti place de ea, insa nu stii cum sa o cuceresti? Nimic mai simplu! Citeste sfaturile pe care ti le dam noi in domeniul celei mai frumoase activitati, si anume dragostea, si iti garantam ca vei avea numai de castigat. Astfel, iata ceea ce trebuie sa faci, in cazul in care te-ai indragostit lulea de o fata dar nu ai idee cum sa o abordezi. Cateva reguli de bun simt in acest sens:

  1. Scrie-i o scrisoare

Desigur, suntem in era in care a scrie scrisori ne poate parea un pic desuet. Insa, pe principiul pe care majoritatea fetelor viseaza la un print pe cal alb (iata, alt element desuet, daca vreti sa o luati asa) functioneaza si micul siretlic cu scrisoarea. Desi obisnuita sa primeasca e-mail-uri, mesaje pe Whatsapp sau Facebook, orice fata va aprecia efortul tau de a scrie o scrisoare in care sa ii povestesti cat este de frumoasa si cat de mult ti-a atras atentia. Ai, insa, grija ca atunci cand ii trimiti scrisoarea sa te si semnezi ca sa nu existe loc de indoiala si sa nu-si asume altceva meritele scrisorii tale. Nu o redacta mult prea lacrimogen, insa nici nu incerca sa fii barbatu alpha, lipsit de sentimente, doar pentru un plus de barbatie. Dupa ce i-ai trimis scrisoarea (fie ca i-ai lasat-o pe banca, pe birou, in haine, etc), asteapta cateva zile pentru a-i da fetei timp sa digere informatia, dupa care mergi la ea, intreab-o daca a primit scrisoarea si invit-o in oras daca iti zambeste. De acolo, vei vedea tu ce e de facut.

  1. Fii un gentleman in prezenta ei

Fie ca vorbim despre gesturi de curtoazie adresate chiar ei sau adresate altor oameni, fii un gentleman cu toata lumea si dovedeste-ti prezenta indispensabila indiferent ce ai face. Incearca, totusi, sa nu pici in cealalta baricada a lucrurilor si sa nu devii libidinos.

  1. Fii glumet si voios

Fiecare dintre noi adora un om mereu pus pe glume. Atentie, insa sa nu faceti glumele nepotrivite. Glumele trebuiesc mereu facute cu masura si doar atunci cand este cazul. Incercati sa binedispuneti fata visurilor voastre, nu sa o prost dispuneti, facand glumele nepotrivite.

  1. Fiti mereu ingrijiti

Oricat nu ne-ar placea sa recunoastem asta, rasa umana este una superficiala, astfel incat aspectul fizic va conta mereu. Daca frumusetea nu ne-o putem crea, intrucat este o chestiune de noroc si de ADN, ingrijirea da. Astfel ca absolut merue trebuie sa fiti curati si pedanti, pentru ca in anumie cazuri, norocul ni-l mai facem si singuri.


Raspunde


19 + 1 =

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up