incredere in sine

Te-ai gandit vreodata la consolidarea increderii in tine ? Astfel, in fiecare zi, cand te trezesti, trebuie sa stai un pic si sa te privesti in oglinda. Procesul consta in analizarea trasaturilor fetei nostre dar, de ce nu, si a corpului nostru si sa ne identificam calitatile. Identificandu-le, vom putea mai bine sa stim de ce trebuie sa avem incredere in noi.

 

O alta metoda numai buna de a capata incredere in noi este sa fim atenti la parerea celorlalti dDesigur, multi dintre voi, veti putea considera asta o metoda ce nu ajuta, efectiv la nimic, in realitate ea fiind o metoda de restanbilirea increderii in propriul nostru corp si-n propria noastra minte.espre noi. In era vitezei si a stresului, suntem tentati mai putin de a observa atunci cand cineva ne face un compliment si sa trecem cu usurinta peste el, cand in realitate ar trebui sa notam orice compliment pe care ceilalti ni-l fac. De asemenea, reversul medaliei s-ar referi la faptul ca atunci cand oamenii incearca sa fie rautaciosi cu noi si sa ne jigneasca, accentuand sau chiar mai rau de-atat, inventand trasaturi fizice pe care nu ne avem, ar trebui sa nu punem la suflet, intrucat fiecare are un motiv pentru care alege sa fie rautacios cu noi, de cele mai multe ori, acel motiv neavand nicio legatura cu noi, ci cu felul cum privesc ei viata.

Credeti-ne pe cuvant cand va zicem ca increderea in sine este sexy si este vizibila si din afara. Astfel, cei ce vor indrazni sa aiba incredere in ei, vor constata ca vor avea parte de mult mai mult succes de acum incolo, mai ales atunci cand discutam despre relatiile amoroase. Un om cu incredere in sine va avea trecere in fata celor pe care vrea sa-i impresioneze, fara dar si poate. Pentru a ne convinge ca acest lucru este adevarat, trebuie doar sa ne amintim de acel exemplu din viata fiecaruia, de om nu tocmai frumos dar cu o carisma extraordinara. De ce credeti ca acel om este asa de iubit?

Pentru ca are incredere in el si in propriile sale forte.


Raspunde


twenty − 3 =

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up