invata sarut

Esti destul de tanar/a incat sa nu fi sarutat niciodata pe nimeni si vrei sa stii cum sa faci lucrul acesta? Sau poate ca nu esti exact la primul sarut insa iti doresti sa stii sa stapanesti aceasta arta la cote inalte. Da, sarutul este o arta si pentru ca relatia sa dureze, se zice ca trebuie sa stiti sa va sarutati astfel incat sa va placa amandurora. Ce este important de stiut in legatura cu arta sarutului? Vom vedea in cele ce urmeaza:

Cum functioneaza sarutul? Asta toata lumea stie in teorie daca nu si in practica. Sarutul se intampla atunci cand doi oameni isi lipesc buzele unul de al celuilalt pentru ca mai apoi, limbile lor sa inceapa sa se joace. Fireste, stilurile de sarut sunt nenumarate si difera in functie de multi factori cum ar fi grosimea buzelor, lungimea limbii si asa mai departe. Cu toate astea, exista un limbaj universal valabil atunci cand discutam despre sarut si acesta este in felul urmator: inclini un pic capul intr-o parte, intredeschizi gura si exploreaza gura partenerului tau. Pentru un efect scontat, fii atent la ritmul de respiratie al celui pe care il saruti si incearca sa te sincronizezi cu acesta.

Astfel, timingul este extrem de important si, asa cum am mentionat mai devreme, sincronizarea. Se spune ca cei ce mesterest arta sarutului cel mai bine sunt artistii, insa, cu putin exercitiu, cred ca absolut toata lumea poate sa faca acest lucru.

Poate cel mai important aspect al sarutului este pasiunea. Astfel, daca nu puneti suficienta pasiune in sarutul dintre voi si partenerul vostru, s-ar putea sa faceti acest lucru degeaba. Totodata, aveti mare grija sa nu exagerati cu pasiunea si sa nu va raniti partenerul din prea mult exces de zel. Incercati sa fiti pasional si sa integrati usoarele muscaturi cu finete in sarut si/sau sa alternati micile „obraznicii” cu sentimentul de protectie. Da, in cazul in care nu stiati, sarutul ar trebui sa ne faca sa ne simtim protejati de catre partenerul nostru, si nicidecum sa ne dea senzatia opusa.

Va amintiti ca la inceput va povesteam despre cum sarutul este o arta? Iata despre asta era vorba! Sarutul este o arta pentru ca trebuie sa stii exact ce doza de pasiune trebuie sa amesteci cu doza de  dragoste si protectie fata de partener. Una fara cealalata nu vor functiona niciodata. Sarutul trebuie sa fie deschizator de drumuri.


Raspunde


3 × four =

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up