site dating

Desi ar trebui, totusi nimeni in viata nu invata din greselile altora sau din experienta lor. Majoritatea oamenilor trebuie sa treaca ei insisi prin anumite situatii pentru a trage anumite invataturi si a sti cum sa se comporte in viitor. Acest lucru este valabil cu atat mai mult cu cat vorbim despre viata sentimentala. Fiecare relatie prin care trecem lasa ceva in urma si ne face sa constientizam anumite lucruri. De aceea trebuie sa fim dispusi sa le intelegem si sa ne imbogatim experienta cu ele.

Accepta o relatie esuata

Aproape nimeni nu are o singura relatie in viata. Pana sa ajungem sa intalnim persoana cea mai potrivita, alaturi de care ne vom construi viitorul, cu siguranta vom cunoaste mai multi parteneri. De aceea, nu trebuie ca fiecare despartire sa reprezinte o catastrofa emotionala care sa ne destabilizeze si sa ne aduca in pragul depresiei. Trebuie sa intelegem ca o relatie se poate sfarsi din anumite motive si ca persoana respectiva nu era cea alaturi de care ne vom petrece intreaga viata.

Nu lasa familia si prietenii pe ultimul plan atunci cand intri intr-o relatie

Uneori atunci cand intra intr-o noua relatie oamenii au tendinta de a se distanta de familie si prieteni si de a isi petrece timpul si a acorda atentie exclusiv persoanei iubite. Totusi, este bine sa ne pastram luciditatea si sa incercam sa gasim un echilibru in viata noastra, pentru a putea sa ne pastram relatiile cu cei din jur, nu trebuie sa ne concentram atentia in jurul unei singure persoane. In definitiv, nu poti avea siguranta ca relatia va dura la nesfarsit, insa familia si apropiatii iti vor fi alaturi pentru totdeauna si de aceea este bine sa nu ii pierzi din vedere, mai ales ca in cazul unei despartiri vei apela la sprijinul lor.

Investeste in tine, oricare ar fi statusul tau sentimental

Orice relatie aduce dupa sine o anumita preocupare si pentru tine, de a deveni mai bun, mai frumos si mai potrivita pentru partenerul tau. Totusi, aceasta tendinta ar trebui sa o ai mereu, nu doar atunci cand esti la inceputul unei legaturi sentimentale. Acorda-ti atentie, perfectioneaza-te si incearca in mod constant sa imbunatatesti ceva in viata ta, indiferent ca ai sau nu un partener.


Raspunde


fifteen − 11 =

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up