Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare BabyZU.ro

Utilizarea serviciilor puse la dispozitie de site-ul nostru, BabyZU.ro, este GRATUITA.

Prin inregistrarea pe site-ul BabyZU.ro, va exprimati acordul, deplin si neconditionat, cu privire la acest Regulament. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de mai jos, va rugam sa nu va inregistrati si sa nu folositi serviciile noastre. Modificarile termenilor de mai jos se pot efectua fara o notificare prealabila, de administratorii site-ului BabyZU.ro. In cazul in care, un utilizator, are obiectii referitoare la acest Regulament, acesta (utilizatorul) are obligatia de a nu mai folosi serviciile oferite de BabyZU.ro.

Acest site se adreseaza doar persoanelor de peste 18 ani, dar nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea serviciilor noastre de catre persoane minore, care incalca acest Regulament.

Este obligatoriu ca fiecare utilizator sa aiba doar un singur cont pe site. Va rugam sa va resetati parola daca veti considera ca aceasta este compromisa. Fiecare utilizator este unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse pe site sau transmise altor membri.

Sunt strict interzise transmiterea de mesaje sau imagini obscene, ilegale, agresive, jignitoare, discriminatoare, amenintatoare sau defaimatoare. De asemenea, informatiile introduse in cadrul profilului, trebuie sa respecte aceleasi conditii. Nu este permisa adaugarea de imagini cu caracter sexual, care contin nuduri sau drepturile de autor sunt detinute de terte parti.
Informatiile obtinute de Utilizator de la membrii site-ului nu pot fi folosite stocate sau folosite in scopuri ilegale (santaj). Este interzisa transmiterea de mesaje publicitare sau virusi, prin intermediul site-ului BabyZU.ro. Site-ul BabyZU.ro nu se face responsabil pentru decizia utilizatorilor de a dezvalui informatii personale.

Va rugam sa nu oferiti date confidentiale despre dumneavoastra sau bani si alte bunuri.

Puteti sterge oricand profilul creat pe site-ul nostru, iar noi va putem interzice accesul oricand si din orice motiv, fara avertisment prealabil.

Pentru a putea utiliza serviciile oferite de BabyZU.ro trebuie sa va inregistrati completand cateva date obligatorii. Datele respective trebuie sa fie valabile, pentru a putea confirma ulterior adresa de e-mail si implicit contul creat pe site-ul nostru. Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, servicii de consultanta de sanatate, servicii de reclama, marketing si publicitate.

Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre operator a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

BabyZU.ro nu ofera niciun fel de garantie pentru: securitatea utilizatorilor site-ului sau a datelor de logare, posibile erori ale website-ului dsu ale conexiunii online.

Ne puteti contacta la adresa de e-mail babyzu.ro@gmail.com pentru reclamatii, sesizari sau sugestii.

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up